Elu tuleb ikka huvitavaks teha….

Alustan oma nädalalõpust. See algas mul huvitavalt ning jälle suutsin ma olla olukorras, millel puudus minu süü 😛 Nimelt, see üliviisakas Pakistani tüüp ei võtnud minuga peale pühapäeva enam ühendust ning mis minagi siin soiun. Kustutasin ta numbri telefonist, et teistele ruumi teha ja elu läks edasi.

Neljapäeva õhtul sain kõne tema sõbralt, kellega eelmine nädalalõpp tulist lahingut mängulaual pidasime. Mees ütles, et vajab minu abi. Nagu tavaliselt ei saanud ma aru, kuidas ma teda aidata saan. Seletas siis mulle, et läks Naveediga tülli ja ainult mina saan seda lahendada. Ütlesin talle, et mingi põrgu, mida kurat mina kahe sõbra vahelise tüli puhul hiilgan. Mees ei jätnud jonni ja tuli mulle Dhaidi autoga järele, et Naveedi juurde minna. Mingi hetk lõin ma käega ning mõtlesin, et saan vähemalt tasuta transfeeri Dubaisse 🙂

Autos selgitas Naveedi sõber olukorda, et oli temaga lolli nalja teinud. Mingi päev (vist esmaspäev), oli ta Naveedile helistanud ning öelnud, et ma olen temaga Ajmanis ning las Naveed tuleb nüüd kohe siia ja viib mu koju. Naveed oligi jätnud kõik oma tööasjad ja sõitis Sharjast Ajmani. Kohvikusse jõudes ta muidugi eest ei leidnud, kuna mina tegin oma hingeõnduses tööd Dhaidis. Selle peale sõber naeratas ning ütles NALI…..ja sealt see tüli algaski. Eks üks süüdistas teist kuni lõpuks ta sõber oli talle ette heitnud, et üks kõne Liina kohta ja ta jätab kõik pooleli ning oma sõbra pärast, keda ta tunneb 6 aastat ei tee ta sama. Põhimõtteliselt pandi Naveed valiku ette, kas tema hea sõber või mina. Siinses kultuuris on sõprussuhe hoopis teisel tasandil, mida mina näinud olen Eestis.

Olime siis Dubai poole teel, kui sõber palus mul talle helistada. Ma väitsin selle peale, et ma ei saa. Ta küsis miks? Vastasin, et tühistasin ta numbri 😀 Mis ma ikka hoian numbrist, kui sellelt kõnesid ei saa 😛 Igaljuhul jõudsime kohale ning nemad klaarisid omavahelisi suhteid ja mina olin nagu loll autoas ja ootasin. Lõpuks jõudis kätte siis see hetk kui Naveed silmad maas autosse istus ja hakkas uuesti seda sama jama üle seletama. Mul oli vaikselt juba kopp ees sellest. Läksime edasi ühte araabia restorani sööma ning õhtul Naveedi sõbra juurde.

Seal hakkas ka nalja saama. Nimelt ei läinud ta sõber oma vanemate juurde vaid jäi meelega sinna ja hõivas elutoa diivani. Naveed võib olla naiivne, kuid ma sain kohe aru, mis ta sõbral on plaanis. Ühesõnaga hõivas ta diivani ning kuna magamistoas oli 2 voodit, siis eemaldas sealt ka teki. Kokkuvõttes magas ta sõber elutoas kahe tekiga ja mul oli 1 tekk ja Naveed jäeti tekist ilma. Naveed oli nõus ka tekita magama. Selle vastu oli ta sõbral veel midagi varuks. Kuna ta korteris on Central AC, siis keeras ta kliima päris külmaks ning kokkuvõttes ei jäänud tal ja mul midagi üle, kui pidime tekki jagama.

Hommikul oli ta sõbral selline saatanlik naeratus näol, et nüüd on omast arust ülimalt kaval olnud. Me ei ole enam teismelised ning minus ei tekita see vähemalt emotsioone teki jagamine kui teine vennike külmetab kondika all. Tema oli endaga väga rahul 🙂

Reedel läksime Sharjahsse kohvikusse, kus võitsin Ludo, sest ma keeldusin tunnistamast eelmise nädala kaotust 🙂 Lõpetasime oma õhtu Pakistani restoranis, kus mind otseselt sunniti sööma rohkem kui ma jaksasin ning jõudsin õhtuks koju.

Laupäeva lõunaks oli mu Sudaanist pärit sõbranna teinud mulle Sudaani toitu ning siis sain teada, et juba eelmine kord sõin ma tema juures kaamli liha. See maitseb ülimalt hästi, kuid seda on raske seedida. Sestap ma kogu laupäeva öösel siin kannatasin raske tunde käes.

Täna läksin Dhaidi kohtusse avama faili selle pakistanlase vastu, kes avarii põhjustas. Enne kui midagi toimus suunati mind 5-6 erineva mehikese juurde. Sain mingi paberi araabiakeeles, milest mõistan ainult oma nime, kodakondsust, faili numbrit ja kuupäeva, millal pean tagasi minema. Kolmapäeval lähen siis uurima, mis sellest naljast saab.

Selline on mu igapäevane elu ja Safiya (Sudaani sõbranna) ütleb, et mul on rohkem kogemusi kui tal, kes on siin elanud üle 7 aasta.

Tulevikus avan foorumi Dubaisse kolijatele, kus saan neid nõustama hakata kõigis eluküsimustes 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s