Ja nii see aasta algas…

Uue aasta võtsin rahulikult. Suutsin siin ka natuke haigeks jääda. Ega +15 öösel enam nalja asi ei ole 😛 Muidu on mu elu siin mugav. Mulle tehakse süüa, pestakse nõusid. Kui keegi veel mu tuba koristaks ja pesu peseks, siis ei olekski nagu millegi üle kurta.

Jooksmas käin regulaarselt ning kutsuti sisse ka ühte villasse. Ma ei liialda, kui sealsed apelsinid olid minu pea suurused. Panen millalgi ka pildid ülesse 🙂 Vähemalt millegi poolest on Dhaid eriline….Muidu siinne elu pole millegi poolest muutunud. Teen oma igapäeva tööd ja nädalalõpus käin Dubais mehi segadusse ajamas 😛

See nädalalõpp olin Dubais ja katsetasin meie Auris First hotelli ära, kus ööbime. Kui mina jäin rahule ning ei vingunud, siis usun, et ka kõik teie jääte rahule :). Toas on olemas kööginurk koos kõige vajaliku tehnikaga ja mis peamine VANN ning sellel vannil on ka vannikork 🙂 Kui ma tavaliselt kannan vannikorki endaga kaasas, siis seekord ei pidanud oma lisavarustust kasutama.

Reedel oli ilus ilm ja siis puhkasin rahulikult Dubai Malli taga murumättal, kus suutsin jälle mingi Pakistani mehe endale kõrvale saada. Patseeris mu ümber ja siis hakkas küsima, kui kaugel asub Ibn Battuta. Ilmselgelt oli see küsimus selgest taevast, et oleks millega vestlust alustada. Korraga istus ta juba minu kõrval ning pajatas oma elulugu. Ma oleksin isegi teda edasi kuulama jäänud, aga kohustused teiste meeste ees ootasid 😛

Muide neljapäeva öösel sündis ime. Istusime Sibtega rannas ja siis otsustasime Atlantise hotelli kalu vaatama sõita ja ta andis mulle oma autot juhtida. Siinpool maailma ei kohta kergelt, et mees annab oma uue auto ja on nõus ise vagusi naise kõrval istuma, kus see tema autot ilmselgesse hävingusse viib…….kui kalad olid vaadatud liikusime edasi ühte teise hotelli, kus liftiuksed on üle kullatud ja kuskil mujal ei ole ka raha kokku hoitud. Seal tundsin ma elus esimest korda totaalse VIP´na. Parklas anti meile külastuskaart ja auto pargiti ära. Hotellist lahkudes ootasime peaukse ees kuni autoga ukse ette sõideti. Kella 3 paiku öösel lõpetasime oma seikluse Palm Jumeirah´l ning mina läksin tagasi oma hotelli, kuna kella 3st oli mul juba teine kohtumine kokku lepitud. Kui saad Dubaisse harva, siis tuleb graafik tihedalt täis tikkida 😛

Nüüd olen oma Dhaidis oma poiste keskel tagasi ja elu on jälle ilus 🙂 Head ööd!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s