Dubaisse tuleb oma “Kelluke” kaasa osta…

Räägin siin natuke lähemalt alkoholipoliitikast.  Kas teadsid? all on mainitud natuke aga nüüd teen asja puust ja punasest neile, kes Tiina koordinaatidest hoolimata Ajmani poole sõitma ei hakka :P:P:P. Mõnigi info on mõeldud võib olla rohkem turismitöötajatele, aga kuna ma tean vähemalt paari kolleegi, kes mu blogi loevad, siis kirjutan ka neile 😛

1. Kui hotell on ennast registreerinud Apartament hotelliks, siis puudub sellel hotellil igasugune õigus alkoholi müügilitsentsi taotleda. Kui tegemist on tavahotelliga, siis leidub mõningaid hotelle, kus alkohol on täiesti olemas.

2. Hotelle, kus alkoholi ei pakuta nimetatakse “kuivadeks hotellideks” (Dry Hotel). Sellest hoolimata, ei keela keegi teil alkoholi kaasa võtta tuppa ja seda seal tarbida. Avalikes kohtades hotellis tasuks ettevaatlik olla 🙂 Ja soovitus Rutale. Palun osta Kellukese limonaad kaasa, sest seda Ajmani luugi tagant ei saa ning tõenäosus reisil olevalt lapselt see välja pommida on ka kaduväike, aga võib olla seekord on lapsed niipalju targemad, et varuvad kohe rohkem kui ühe pudeli eest nii palju pappi juba Iisraelis teeniti….

3.  Alkoholi pakkumises osas tuleb vaadata, kas hotellil on ööklubi või mitte. Kui on olemas, siis on ka alkohol :). 5* hotellidest on veel alkohol näiteks Mövenpick Bur Dubais ning 4* omast on saada Golden Tulip Al Basrha ning 3* hotellist on esindatud Fortune Pearl Hotel.

4. Alkoholi on võimalik osta ka Dubai suurimatest kaubanduskeskustest. Siinkohal tuleb meeles pidada, et hinnad on ka vastavad. Tegemist ju siiski defitsiidiga 🙂

5. Dubai Marina, Jumeirah Lake Towers –  Marina View Hotel, Aurist First ja Byblos Hotel – on piirkond, kus on mitmeid baare. See on koht, kus elab kõige rohkem lääne inimesi. Baarid ei ole odavad, aga kus see oleks nii (kui odav Tšehhi õlu välja jätta).

6. Sharjah emiraadist ei ole võimalik kuskilt saada alkoholi. See on 100% kuiv emiraat. Ja seal töötab ka agar kombluspolitsei. Olge valvel 😉

7. Alkohol käib käsikäes ööklubidega. Keskmine ööklubi sissepääs (kui ei ole hotelli klient ning ei soovi just hotelli ööklubisse minna) on 100 – 200 AED. Sõltuvalt piirkonnast ja kohast. Paljud VIP klubid on meiesugustele matsidele suletud 🙂 aga neid kohti ei reklaamita ka liikuvatele rahakottidele :P.
HOIATUS! Siinne kultuur ei mõista ööklubi pahatihti lääne mõistes. Nende arvates, kus juuakse ja tantsitakse on baar. Kui küsite ööklubi (ja teenäitajaks peaks veel eriti India mees olevat), siis võite sattuda kohta, kus ümber tantsulava on lauad ja toolid ning laval tantsivad tüdrukud. Mehed joovad ja naudivad vaatepilti. Õhtu lõppeb tavaliselt ikka sellega, et lõpuks on igal tantsijal oma hind 🙂 Seega kui küsite ööklubi, siis palun rõhutage, et koht kus saab ka ise tantsida 😛

8. Kõige mugavam ja kindlasti mitte kõige soodsam on reedesed peod hotellides. Mitmed hotellid korraldavad nö Friday Branche, kus ka väljaspool hotelli tulijad saavad raha eest juua ja õhtut nautida. Üldjuhul üksi hotell ei keela väljast tulijaid.  Tihti on Hilton Jumeirah Beach hotellis peod. –> järgmine suur üritus tuleb juba 18.10
Nüüd olen ma rassistlik, kuid hotellides kohtab rohkem valgeid inimesi ja natuke ka teise haridustasemega. Mulle meeldivad kõik nahavärvid ja seinast seina inimesed, aga vahel on tore tunda tükikest Euroopat enda ümber 🙂

Kuna ma lubasin homme ehk siis juba täna randa minna kell 7.30, siis uneaega on jäänud nii 5h 🙂

Ja selliseid silte võite ka kohata. Üks näide elust enesest 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s