Kaks mitte nii kanget Ühendemiraatides – päästeoperatsioon kummituskülas

Ja blogi jätkub 🙂

...these moments will just be another stories someday...

Liinal oli juba pikka aega plaan, et kõikide teiste kohalike turismiatraktsioonide hulgas tuleb meil ära käia ka mahajäetud külas, kus pidavat kummitama. Tsiteerides Liina üht blogiposti on stoori lühidalt järgnev.

Külakene asub mere ääres Ras Al Khaimah ja Umm Al Quwaini vahel ning jäeti maha 44 aastat tagasi, kuna seal kummitab ühe naise vaim. Kogu küla on varemetes. Tervet lugu me teada ei saanud, aga mingi naine oli seal millegi halvaga hakkama saanud ning sellest peale seal kummitab. Kogu küla jäeti maha ning asuti ümber elama. Ka ümberkaudsed külad on pooltühjad, sest inimesed usuvad selle koha halba energiasse ning seal lähedal on ka paar uut kinnisvara projekti, mille välja müümine on problemaatiline. 

Kui nüüd rääkida halvast energiast siis igaüks valigu ise millesse ta uskuda tahab. Meie jäime sinna liiva sisse oma S-klassiga neljakesi keset ööd igatahes totaalselt kinni. Lisaks olid Liina ja Naveedi telefoni akud valmis iga hetk saba andma ning…

View original post 370 more words

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s