Kogemused kogemused

Tana kirjutan siis jalle ilma tapitahtedeta. Teisipaev oli mul tegus paev. Laksin l6puks Sharjah politseisse faili avama, et saaks load vahetatud. Esimesse majja minnes saime aru, et oleme vales kohas. Meid suunati edasi kolmandasse majja, kus saime avalduse ja siis liikusime edasi neljandasse majja. seal v6eti mu dokumendid klammerdati kokku, sisestati info systeemi, sain maksta 33 AED selle keerulise tegevuse eest ja siis suunati meid tagasi 3ndasse hoonesse meditsiinilist testi tegema. Silmanagemine on mul kui kotkal ja veregrupp B+. Nyyd oleksin pidanud olema nii kaugel, kus saan avada faili ja peale seda panna kirja aeg teooriaeksamile. Eestlane ei ole priviligeeritud eurooplane, kes saab ainult loa vahetada. Meie peame tegema nii teooria- kui ka s6idueksami.

Kas ma sain faili avada? Muidugi mitte. Systeem oli rikkis. Tore. Tulge pyhapaeval tagasi 😛 6nneks ei olnud ettev6tmine taiesti asjata. Mul oli kokku lepitud toointervjuu Royal Mirage hotellis ning liikusin sinnapoole.

See intervjuu on olnud mu elu lyhim ja k6ige koomilisem intervjuu. Mind intervjueeris kohalik emiraati, kes tahtis kindel olla, et ta naeb ikka hea valja. Muidugi tal oli ka filipiinist erasekretar. Mees istus nagu kuningas oma pehmel sohval, kuldne teetassike nina ees ja pyydis yldse tahtis valja naha.

Ma istusin maha ja ta hakkas minu kohta parima, et mida teinud olen, mida 6ppinud jne. Kogu selle 15-20 min jooksul sattis ta vahemalt 5 korda oma musta v6rukest ymber pea, et kontrollida oma ilusat ratti 6lgadele langemas. Ma pyydsin varjata muiet. L6puks kysisin ka firma kohta. Ta ei tahtud sellele vastata, vaid ytles, et raagime kui kutsume teisele intervjuule. Tema s6naasetus oli selline, nagu mu 1. vooru labimine oleks olnud kindel, aga kes neid tonte teab 🙂

Kolmapaeval kaisin jalle Dhaidi kohtusysteemis 6igust n6udmas. Pean uuesti tagasi minema nadala parast 😛 Tunne nagu Eestis juba 😛 Aga ma saan aru, et pean vanamehele andma aega kindlustusega tegelemiseks.

Kohtumajas hairis yhte kohalikku naist minu lyhikesed pyksid. Pyksid olid yle p6lvede, aga paljast saart oli naha. Mind suunati edasi kohtuniku kabinetti meeste pilkude eest ara. Kui sisse astusin kohtunik kysis, et mis on mu probleem. Ma yltesin, et mul ei ole probleemi. Teil siin on probleem 😛 Mees vaatas mind ja kysis, et mis su riietel on viga. Sa oled korralikult riides. Whatever. Kohalikul naisel oli vaike kadeduse uss vist sees 😛

See intsident tegi mulle kohutavalt nalja. Helistasin Naveedile ja ytlesin, et nyyd ei ole mitte enam vaid mina, kes toimiku avas, vaid varsti esitatakse mulle syydistus mitte viisaka riietuse eest 😛 Vot nii. Olen ka esimest korda elus saanud markuse, et ei riietu piisavalt katvalt 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s