Uus äriplaan

Kui mulle antaks 100 EUR iga kord kui ma mõnele meestuttavale ütlen, keda ma korra elus näinud olen, et ma tõesti ei abiellu temaga ega armastada teda, siis varsti ei peaks ma siin tööl käimagi 🙂

Meil siin täna jälle sajab. Ma olen jõudnud staadiumi, kus ilm on külm :). See tähendab minu jaoks 20 kraadi 😛 Ah jah….muide ma oleks eile peaaegu surma saanud….Käisin õhtul jooksmas. Mis sest, et mul on jaki ja pükste peal mitmed helkurid; et ma jooksen sõidutee vastassuunas – suutis üks auto megasuurel kiirusel teha teisest autost möödasõitu nii, et ta sõitis vastasuunavööndis teeäärele nii lähedal, et riivas küljega mind. Ainuke hea asi, et nad sõidavad siin ülisuurte 4×4 Land Cruiseritega. Madalama auto puhul oleksin kindlasti peeglist löögi saanud. Täna lähen ja otsin selle hullu ülesse….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s