Minu “Kuldne puur” on muudetud palvepaigaks

Ruum , mida ma iga päev oma töös kasutan on kaetud igast küljest kuldse tapeediga – ma ei kommenteeri araablaste ilumeelt siinkohal 🙂 Iga päev kell 19:00 võin ma lahkuda oma toast, sest kliendid, kes ei suuda jätta vahele oma palvust tahavad privaatsust 😛

Neljapäeval käisin pargis jalutamas lootes, et on hea ja vaikne. Rääkisin samal ajal telefoniga, kui korraga punt noori poisse vanuses hinnanguliselt 16-19 tahtsid kõik kohe minuga rääkida. Muidugi ma ignoreerisin neid ja jätkasin teekonda, et leida mõni vaba pink. Korraga oli minu ümber suur hulk araabia neide, kes hoidsid natuke distantsi. Siis hüppas üks noor vennike minu kõrvale ja kohe istuma ja rääkima. Ma andsin talle märku, et suhtlen telefoniga ning et võiks uttu tõmmata :). Sellest ta muidugi aru ei saanud ning tõusin ise püsti. Minu tegevust saatis vilekoor, sest ilmselgelt küla popim poiss sai blondiinilt korvi. Eks ma siis otsisin mõne teise pingi, kui korraga 5 neidu minu ees käed pikalt ees seisid ja kõik korraga mind tevritama hakkasid. Tunne oli nagu staaril. Ime, et autogrammi ei küsitud 😛 Eks me siis suhtlesime seal veidike ning siis tüdrukud küsisid, kas soovin nendega jalutada. Mõte sellest iseenesest, et hakkaksin jalutama ühest aia otsast teise ei tundunud kõige huvipakkuvam :). Seega otsisin vabanduse, et sealt minema vingerdada.

Reedel see-eest läksin Emirates Malli suusakeskust vaatama 🙂 Sain ka hinnad ning kui enam üldse ei köhi, siis lähen sinna lumelauaga sõitma ja niidan kõik rätipead, kes jalgu jäävad rajalt maha 🙂 Ei tohi teiste kohta halvasti rääkida, aga nad on maani vatiinmantlites ülinaljakad. Neid nähes seostus mul esimesena multikas “Lolo ja Pepe” 🙂 Tore oli näha termomeetril -4 kraadi…

Kui suusakeskus üle vaadatud jäin ma toppama kino ette. Ja kuna algamas oli film “Ted”, mida mul ei õnnestunud Eestis näha, siis läksime Sibtega kinno –> positiivne oli, et filmi näidati täisverioonina. Ei mingeid tükeldamisi ebatsensuursetes kohtases jne. Samas seda filmi lõigates poleks peale algus- ja lõppsubtriitrite midagi alles jäänud :P. Muidugi enne kinno minekut oli mul kõht tühi. Läksime food courti. Tüüpiline mees valis KFC – mida veel?? Kas te kujutate ette end kinos kanakoibi järamas??? Ja naistel pidi loogika puuduma. Saime oma kilekoti täis junki ja jooksime kinno. Vähemat pepsit ja friikartuleid saime saalis süüa :). Peale seanssi läksime food courti tagasi ja sõime ära ka külmad kanakoivad 😛
Kellaaeg ei olnud hiline, kuid pidin Tatjana ja Slavaga koos koju minema. Mul oli Täpselt 45 min aega jõuda metroole ning metrooga Deirasse. Jõudsin bussijaama täpselt 2 min varem, kuid buss oli juba täis. Õnneks oli ka Tatjana ja Slava bussist maha jäänud. Ootasime uut bussi ja eelisena olla naine sain ma pileti väljaspool järjekorda ning ka koha ilma järjekorrata 🙂 Sibte küsis, kas ma jõudsin bussile ja vastasin ausalt, et ei jõudnud. Muidugi ei maininud, et mu sõbrad ka ei jõudnud ning ootame koos bussi. Mees tundis, et päris halvasti selle pärast, kuna läks peatus enne minu peatust maha ning ei saatnud mind isiklikult bussile. Väitis, et see pidavat AÜE-s paha märk olema. Las ta piinleb oma eetiliste dilemmade ees 😛 (NB: Silvi ja Kirsi – ei räägi Sibtele sellest:P)

Eile tegin oma kodu ees actionit. Läksin poodi, kus jälle kõik asjad olid uutes kohtades. Ütlesin oma sõbrale poemüüjale, kelle nime ma ei tea, et ma ei leia kunagi asju üles, kuna ta vahetab iga päev nende asukohta. Sellepeale vastas, et paneb asjad sinna, kus on ruumi….ka lahendus 🙂
Hakkasin siis oma asjade eest maksma, kui mingi rikas kohalik autos signaali andis. Alguses ei saanud aru, mille pärast, kuid hiljem selgus, et tüüp on liiga laisk oma tagumikku liigutada ja autost välja tulla. Poemüüja hakkas ka kibekiiresti nende poole jooksma. Ma hüüdsin STOP. Mina olen klient ja mina maksan hetkel 🙂 Tüüp autos muutus rahutuks. Eks ma siis hüüdsin talle üle õue, et ta peab ootama, kuni minuga on lõpetatud ning ta ei ole siin mingi VIP, et ühe pepsi pärast tüüp talle järgi peaks jooksma – siiamaani olen veel elus igatahes 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s